fbpx

Daganatos betegségek

Aggasztóan növekszik hazánkban az évente újonnan felfedezett jó- és rosszindulatú daganatos megbetegedések száma. Fokozott veszély fenyegeti a sok feldolgozott élelmiszert és finomított szénhidrátot fogyasztókat. Genetikai érintettség is előfordul, de nem minden esetben, további rizikófaktor a stresszes életmód.

A felszínes élettani feladatait alig ellátó légzését máris felválthatja, sejtlégzést javító intenzív légzőgyakorlatokkal!

daganatos_betegsegek

Miért éhesek a ráksejtek a cukorra?

Erjedési folyamatot tudnak így elindítani. A sejtben a cukorból és kevés oxigénből tejsav keletkezik. A savas közeg hatására oldódnak a környező szövetek. A folyamat már-már megállíthatatlannak tűnik. Ha nem jutnak a sejtek cukorhoz, akkor nem termelnek tejsavat, visszatérnek a normális oxidációs folyamathoz. Minden egyszerű szénhidrátot tartalmazó étek veszélyes lehet – fehér lisztből készült pékáruk, tésztafélék, fehér rizs és egyes gyümölcsök…

Lúgos közeg – megálljt parancsol a káros sejtburjánzásnak

Mindez elérhető kiegyensúlyozott táplálkozással. A gyümölcsök és a zöldségek bevitelével a szervezetbe naponta több adagban. Lényeg a sokféleség, ezáltal számos vegyület védőhatása együttesen érvényesül.

Léteznek rákellenes szernek kikiáltott növények a brokkoli, a káposzta, a karfiol és a többi keresztesvirágú növény. Nagyszerű tulajdonságuk, hogy több támadásponton képesek fellépni a ráksejtek ellen. E zöldségfélék rendszeres fogyasztása nagymértékben csökkentheti egyes rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázatát!

  • új erek képződését megakadályozzák
  • kéntartalmú vegyületeik ártalmatlanítják a rákkeltő anyagokat
  • indol vegyületei az ösztrogén bontását segítik

Rákos sejtek képesek olykor egészségesnek mutatkozni, hogy elhárítsák az immunrendszer támadását. Mindennek vegye elejét! Fojtsa el csírájában a betegség létrejöttének feltételeit!

Némán és tehetetlenül várakozni súlyos hiba lenne! Amennyiben igényli tovább irányítom –>

Hívjon bátran,
alapdíjas elérhetőségemen!
A tájékoztatás ingyenes!
06 (30) 966 78 29
hétfői napokon
16 - 17 óráig

Ügyfélszolgálat
+36 30 211 85 44

Tárhelyszolgáltató
TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|
+36 30 690 9394||teratarhely.hu

Képek
www.pixabay.com |szabad felhasználású képek lelőhelye

© Szemjoga.hu, jogtulajdonos: Bozó Ibolya Hajnal életviteli tanácsadó, tréner és kozmetikus.
Minden jog fenntartva. 2019.

error: A tartalom védelem alatt áll!