fbpx

Ráncos bőr

Fiatalon úgy gondoljuk a ráncok csak mások sajnálatos sorsa. Nem titok, hogy a 40. életév felett Ön is úgy érzi már/majd, hogy az öregedési folyamatok lassítására tett kísérletei – napi bőrápolási szokások – nem elegendők.

néni

Az idő múlásával egyre jobban lassul a pajzsmirigy és a petefészek működése. A csökkenő hormonszint miatt életét megkeserítheti a ráncos és elvékonyodó arcbőr, bőrviszketés, ritkuló haj, ízületi fájdalom, törékeny csont, szorongás és kedvetlenség… Ha mindezeket szeretné elkerülni, akkor itt a segítség!

Tépelődés helyett testgyakorlatok

Melyekről keveset hallani, ellenben valós és hatalmas erővel bírnak. Nem mindennapos dolog, hogy az ember tudjon hatni a hormonműködésére pedig nem lehetetlen.

Egyes testgyakorlatokkal és az energiák mozgatásával fokozható a pajzsmirigy és a petefészek működése. Az így keletkező hormontöbblet erősíti a csontokat, a bőr-, haj- és köröm szerkezetét valamint mérséklik a szorongást… A testgyakorlatok könnyen elvégezhetők az egészségi állapot figyelembevételével és néhány óvintézkedés betartásával. Még egy felfedezésre váró terület a

Tudatos légzés – a hosszú életért

Figyelte már a légzését? Mekkora erőt fektet bele? Az erőtlen légzés főleg ha lassult vérkeringéssel társul, akkor nehezíti az oxigén és a tápanyagok eljutását a bőrfelszín közelébe. Így szembesülhet az oly gyakori fakó bőrszínnel. Ennek ellensúlyozására ajánlanám a regenerációs és élénkítő légzőgyakorlatok végzését!

Szívesen belevágna a terápiába? Ha igen, Önnek akkor tudok segíteni. Az alapok elsajátításával már kezdhetjük is… majd lépésről-lépésre a saját tempójában tudja hasznosítani a tanultakat.

Naponta alkalmazza az ígéretes otthoni praktikákat!

  • A bőr leépülési folyamataira figyelmeztetnek a degenerációs ráncok! Mély gyúró mozdulatokkal – legjobb, ha az ember saját magán alkalmazza, így megakadályozható az izomrendszer letapadása és az arc megereszkedése.
  • Antioxidáns hatású anyagok alkalmazása E- és C- vitamin továbbá cink… legjobb természetes forrásból hozzájutni – zöldségek és gyümölcsök által, így nem kell félni a túladagolástól és a vese túlterhelésétől.
  • Víz kívül-belül! Külsőleg a hideg víz összehúzza az arcbőrben lévő hajszálereket, ezáltal gyorsul a keringés, látható eredmény a feszesebb bőr. Reggelente alkalmazva üdítően hat, a tág pórusokat is összehúzza. Belsőleg alkalmazva egyenletes arányban inni a nap folyamán. A bőrsejtek összeesését megakadályozza és feltölti a sejteket, így csökkentve a ráncok mélységét.

Egy csokor nagyszerű módszer közül bármelyiket hívja segítségül ismerőseinek hamarosan feltűnik a változás. Válassza ki az Önnek megfelelőt! Bővebb tájékoztatás igénye esetén szívesen állok rendelkezésére!

Hívjon bátran,
alapdíjas elérhetőségemen!
A tájékoztatás ingyenes!
06 (30) 966 78 29
hétfői napokon
16 - 17 óráig

Ügyfélszolgálat
+36 30 211 85 44

Tárhelyszolgáltató
TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|
+36 30 690 9394||teratarhely.hu

Képek
www.pixabay.com |szabad felhasználású képek lelőhelye

© Szemjoga.hu, jogtulajdonos: Bozó Ibolya Hajnal életviteli tanácsadó, tréner és kozmetikus.
Minden jog fenntartva. 2019.

error: A tartalom védelem alatt áll!