fbpx

Magas vérnyomás

magas_vernyomas

Lehet Ön is és egyik-másik ismerőse mindent elkövet felelősen, hogy csökkentse a vérnyomását. De keserűen tapasztalja olykor, amiben nagyon bízott nem hozott jelentős javulást. Magyarországon a magas vérnyomás népbetegség, fiatalabb korban a férfiakat, idősebb korban a nőket érinti leginkább. Bizonyos, hogy a hipertóniás gyermekek száma is emelkedni fog az inaktív életmód és a helytelen táplálkozási szokások miatt. Eljött most az ideje:

Meneküljön a legrosszabb eshetőségektől!

  • nincs tünete, de már károsodhat a szervezet
  • szédülés, rossz közérzet, tarkótáji fájdalom, látásromlás…
  • szúró mellkasi fájdalom, szívinfarktus, stroke…

Jó hírem van – egyszerű módszerekkel csökkenthető a vérnyomás

Óvakodjon az ételek túlsózásától, és vegye figyelembe a feldolgozott ételek sótartalmát. Az ajánlott napi mennyiség 3 gramm /1 kávéskanálnyi/. Félelmetes adat miszerint a nők átlagosan 2-3x, a férfiak 3-4x több sót használnak a kívánatosnál.

Megfelelő mennyiségű vízivás esetén az erek nem kényszerülnek keresztmetszetük csökkentésére, így nem emelkedik a vérnyomás.

Stresszhelyzet kerülése! Szorongás esetén stresszhormon keletkezik a szervezetben, ami szűkíti az ereket, ha mindez tartósan fennáll akkor sérülhet az ér belső felszíne is. A feszültségek megszüntetése könnyed lazító gyakorlatokkal!

A galagonya, kiemelkedő jelentőségű gyógyhatással bír – szíverősítő, vérnyomáscsökkentő, szívritmus szabályozó és értágító… a virágzó ágvégből készült teája nemcsak a fennálló szívproblémákon segít, hanem annak megelőzésére is széleskörűen alkalmas. Jó tulajdonsága, hogy semmilyen káros hatása nincs a szervezetre.

Alapbetegségek gyógyítása, amennyiben léteznek.

Az erek karbantartása szinte létkérdés.

Gondoskodjon a közel 100.000 km
hosszú érhálózat működéséről!

Erek tisztítása házilag – Egy soron kívüli lehetőség

Áttérni a napi bőséges bázikus hatású élelmiszerek fogyasztására, – tökfélék, burgonya és túró… – illetve ezzel egyidejűleg mérsékelni vagy elhagyni a savképző ételeket és italokat.

A hajdina kiváló élelmezési és gyógyászati tulajdonságai miatt a vérkeringési zavarok megelőzésének a „legjobb gyógyszere”. Vérrögképződést gátló, érerősítő, vérkeringés serkentő… Tápláló ételek készíthetők belőle – kása, köret, pörkölt és leves… valamint mártások és szószok sűrítő anyaga liszt formájában.

A véráramlást fokozó légzéstechnikák, alaposan kitisztítják a test rejtett zugait. Az elegendő oxigén végre elégeti a felesleges savakat!!!

Olyan légzéstechnikákkal tudnám megismertetni,
melyek 3x jobban kitisztítják az érpályát,
mint a normál légzés. Akár össze is hasonlíthatja őket…
hamarosan rájön a különbségre.

Ha ennyi információval nem sikerült meggyőznöm, kérjen személyes útmutatást!

Hívjon bátran,
alapdíjas elérhetőségemen!
A tájékoztatás ingyenes!
06 (30) 966 78 29
hétfői napokon
16 - 17 óráig

Ügyfélszolgálat
+36 30 211 85 44

Tárhelyszolgáltató
TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|
+36 30 690 9394||teratarhely.hu

Képek
www.pixabay.com |szabad felhasználású képek lelőhelye

© Szemjoga.hu, jogtulajdonos: Bozó Ibolya Hajnal életviteli tanácsadó, tréner és kozmetikus.
Minden jog fenntartva. 2019.

error: A tartalom védelem alatt áll!