fbpx

Varázslatos és csillogó szemek

Varázslatos szemek

Látott már kidüllesztett szemeket, rámeredő vagy ide-oda repkedő tekintetet? Továbbá szeretném eltéríteni egy rossz beidegződéstől, de először figyelje meg hová szokott nézni miközben a másik emberhez beszél…

Bizonyára Ön is találkozott már elbűvölő egyéniségű emberrel. Természetes vágya az embernek, hogy mások érdeklődését magára terelje. Sajnos ez csak keveseknek sikerül, szerencsések, akik születési adottsága e lenyűgöző természet. A varázslatos és csillogó szemek elérésének képessége azonban ott lakozik minden ember tudatalattijában.

Szemtornával az igéző és kifejező szemekért

A szemtorna nagy kalandnak ígérkezik. Most van lehetősége felfedezni rejtelmeit a segítségemmel. Egyes elemeit gyakorolhatja a tömegközlekedés során – buszon, metrón. Saját maga győződhet meg mindeközben, hogy milyen hatása van és milyen érzés keríti hatalmába.

A pontos teendőkért – hívjon bátran!

Amit azonnal megtehet! Próbálja akaraterejét egyetlen pontra koncentrálni, de ne merészkedjen olyan messzire, mint az állatszelídítők. 😊 Néhány hét gyakorlás után lenyűgöző tekintetét fogják dicsérni barátai, ugyanakkor:

Ellenségei féltékenyen lesütik a szemüket

Ha kitartása és türelme elvezeti odáig, hogy tudja befolyásolni az embereket… mindenekelőtt saját személyiségét kibontakoztassa, céljait elérje és függő viszonyait békésen rendezze…

Vágyna még nagyobb és csillogóbb szemekre?

Optikailag nagyobbá teheti egy egyszerű gyűrűsizom gyakorlattal. A nagy szem utalhat arra, hogy érzékeny lelkületű emberrel van dolga.

Mit tud a tobozmirigy, avagy shiva szeme titka

A két szemöldök közötti pontra való koncentrálás kelti a „harmadik szem” érzetét az agy középpontjában. Megfelelő ráhatással már elérhető bizonyos képek látása, problémák megoldása megérzések szintjén és összefüggő álmok észlelése…

A tobozmirigy sötétben növeli hormonja a melatonin termelődését, mely hatására elálmosodunk. A mély és pihentető alvás során szinte újjászületik a test és lassulnak az öregedési folyamatok. Még egy kérdés az érzékszervek birodalmából. Előfordult már Önnel, hogy:

eltompult az ízérzékelése és a szaglása – most javíthat rajta

Gondolkozott azon valaha, mi az „illat” és az „íz”? Mindkettő valahogy túllépi az anyag szokványos jellemzőit. Még azt is vegye figyelembe, hogy az érzékszerveink hiányosan informálnak a világról.

Koncentráljon naponta
többször az orr hegyére.
Pár nap után, ha akarja
– ha nem, érezni fogja a hatását.

Hívjon bátran,
alapdíjas elérhetőségemen!
A tájékoztatás ingyenes!
06 (30) 966 78 29
hétfői napokon
16 - 17 óráig

Ügyfélszolgálat
+36 30 211 85 44

Tárhelyszolgáltató
TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|
+36 30 690 9394||teratarhely.hu

Képek
www.pixabay.com |szabad felhasználású képek lelőhelye

© Szemjoga.hu, jogtulajdonos: Bozó Ibolya Hajnal életviteli tanácsadó, tréner és kozmetikus.
Minden jog fenntartva. 2019.

error: A tartalom védelem alatt áll!